Dezvoltare personală, Evenimente

25 Octombrie 2014 ora 9

Sâmbătă 25 octombrie 2014 între orele 9,00 -17,00 vă invit la restaurantul Monarch din Galaţi, să participaţi la primul curs marca Porţia de Coaching intitulat Încrede-te în tine. Veţi beneficia de informaţii şi exerciţii practice grupate în patru module. Veţi socializa într-o ambianţă elegantă, la o cafea bună (2 coffee break ) dar şi în timpul pauzei de prânz, în restaurant. Veţi pleca motivaţi, încrezători, bine dispuşi, cu prieteni noi dar şi cu un suport de curs. Cel mai important lucru este că veţi deveni posesorii unor cunoştinţe pe care le veţi folosi toată viaţa, pe care nu vi le mai poate lua nimeni, şi pe care le veţi fructifica în viitor!

Dacă aţi citit până aici…

Atunci e timpul să aflaţi că pentru toate cele de mai sus investiţi 145 de lei. Ar fi minunat dacă aţi veni însoţiţi de încă o persoană, pentru că împreună plătiţi doar 125 lei de persoană sau 250 lei în total. Oricum ar fi, ideea este că sunt disponibile numai 24 de locuri şi timpul de înregistrare începe deja să se scurgă. Primul şi cel de-al 10-lea înscris, vor primi câte un cadou la prima pauză de cafea şi dulciurele. Iar ultimul înscris…

Dacă aţi ajuns şi aici

e timpul să vă informez respectuos că până şi cei care se înscriu la final primesc un dar. Este important să ştiţi că asigurarea participării se face prin plata în avans a sumei. Data limită pentru înscrieri este miercuri 22.10.2014 ora 21:00 iar telefonul de contact pentru detalii este 0722 582 182. Am uitat ceva?! Aaa…ultima/ultimul înscris la curs va primi 2 ore gratuite de coaching, pentru sprijinirea procesului său de consolidare a încrederii de sine!

Ce vom face concret?

Vom demonta mecanismele neîncrederii, pentru a găsi soluţii de eliminare a blocajelor. Apoi vom exersa dobândirea obişnuinţelor benefice pentru a le înlocui pe cele dăunătoare încrederii de sine. Pentru toate vom face un plan de acţiuni concrete, fiecare va pleca acasă cu propria sa strategie. Cu alte cuvinte vă garantez implicarea mea totală pentru consolidarea încrederii în voi înşivă, nu doar în timpul cursului dar şi după aceea. Cei care au participat o dată la atelierul gratuit Porţia de Coaching au ales să revină și la alte teme, pe parcursul unui an întreg (iunie 2013 – iunie 2014). Aceea ştiu despre ce tip de experienţă vorbesc. Vă invit să lucrăm împreună la capitolul ÎNCREDERE ÎN SINE din strategiile voastre personale de dezvoltare. Este timpul să investiţi în voi înşivă!

 

 

Standard

Scrie un comentariu