Evenimente, General

31 Ianuarie 2015 Nevoia de a crede în sine

Vă anunț cu plăcere și vă invit cu mare drag la primul seminar Porția de Coaching din anul 2015, care va avea loc sâmbătă 31 ianuarie 2015 între orele 11,00 – 13,00  la restaurantul Monarch. În acest an pe care pe care îl dedic în totalitate încrederii de sine sub orice formă de manifestare a sa, voi organiza multe seminarii pe această tematică.

Nevoia de a crede în noi înșine este una esențială, fără de care nu putem trăi la un nivel satisfăcător pentru ființa din noi. De aceea vreau să discutăm despre asta, despre ce e de făcut ca să ajungem acolo. Vă aștept așadar într-o ambianță elegantă și confortabilă, pentru a ne pune întrebări dificile despre felul în care avem sau nu încredere în noi înșine.

De ce întrebări? pentru că întrebările sunt de fapt răspunsuri…

De ce întrebări dificile? pentru că răspunsurile la asemenea întrebări ne aduc puterea de a (ne) înțelege și accepta o realitate. După care provoacă conștientizarea profundă a nevoii de schimbare în mai bine (comparativ cu ce a fost până la acel moment).

De ce să facem chestia asta împreună, la un seminar? Pentru că împreună suntem mai puternici, mai motivați, energia de grup ajută la deblocare și favorizează ieșirea din zona de confort. Cine a mai fost la Porția de Coaching știe chestia asta pentru că a trăit-o deja. Iar cine vine pentru prima dată va vedea cum este atunci când împreună facem lucrurile să se întâmple!

Standard

Scrie un comentariu