General

6 pălării gânditoare

Cu mai mulți ani în urmă am auzit titlul acesta și mi-a captat atenția. Eram împreună cu colegii mei din grupul de coaching suport din Galați, la o întâlnire de final de an, într-un decembrie viscolit, care ne pusese la încercare determinarea de a ajunge prin nămeți la întâlnirea lunară. În finalul serii, s-a organizat o tombolă iar cartea lui Edward de Bono, era unul dintre premii. A ajuns prin tragerea la sorți în mâinile altcuiva…și am uitat de ea o vreme.

Am avut de curând o amintire gen blitz, care m-a făcut să recurg la căutarea cea de toate zilele pe internet. Răsplata mea a fost un exemplar electronic al cărții (pdf).

Tot așa, un gânditor trebuie să fie mândru de măiestria sa. Aceasta indică abilitatea de a purta toate cele 6 pălării și de a gândi corect în fiecare caz în parte.”

Celor care vor să citească le ofer adresa pentru o descărcare gratuită de aici.

Celor care vor să arunce doar o privire, le pot oferi în mod gratuit, o prezentare powerpoint, în care am sintetizat ideile principale. Pot fi contactată aici. Tuturor vă doresc spor la citit și la gândit!

A…era să uit. Sunt curioasă să aflu, ce părere aveți despre tema lansată (gândirea rapidă) și sub ce pălărie ați gândit?

Standard

Scrie un comentariu