Ajut oamenii să aibă încredere în ei

profilMisiune:  Ajut oamenii să comunice cu ei înșiși, să se cunoască și să aibă încredere, să își onoreze propriile lor valori și să le pună la lucru, pentru a trăi viața pe care și-o doresc. 

Viziune: Împreună facem lucrurile să se întâmple, transformând în oportunități tocmai acele obstacole care vă împiedică în acest moment! Pentru mine descoperirea coaching-ului a însemnat șansa de a-mi schimba cursul vieţii, în sensul dorit de mine, într-un moment în care nu credeam că este posibil așa ceva. Rolul meu de coach este să fac acelaşi lucru pentru voi! Sunt antrenorul care vă ajută să operați schimbarea modului de gândire astfel încât să duceți la îndeplinire transformarea pe care o visați, a vieţii voastre personale şi profesionale. De la bine la excelent!   

Pactul Porția de Coaching

1.  Promovarea  dezvoltării  personale  prin coaching şi comunicare

2. Crearea în cadrul atelierelor tematice a unui spatiu de lucru propice pentru:

2.1. Stimularea discuţiilor libere de  judecăţi şi aprecieri

2.2. Încurajarea şi exersarea exprimării opiniilor

2.3. Practicarea atitudinii deschise şi a încrederii de sine

2.4. Antrenarea abilităţilor de vorbire și de ascultare

2.5. Dezvoltarea  capacităţii de  a  pune în aplicare propriile decizii

3. Înțelegerea valorilor comune.

Certificări: Abilități de coaching INA 2008, Certificate in Executive Coaching – Academy of Executive Coaching 2011, Formator ANC – Școala de Afaceri CCIA Galați 2011, Speaker & Public Relations ANC – BestSmart 2012, Practitioner Coach Certificate  – Noble Manhattan Coaching Ltd. 2013-2014, Practitioner și partener – Points of You (TM) Romania 2015, Membru ARC PRO – Asociația pentru Coaching Profesionist din România 2016