General

Album pictural VeraGo

Vă aduc o altă idee de a cumpăra daruri de Crăciun de la producătorii locali, prin acest al doilea articol din seria începută ieri, cu România în imagini și gânduri. de această dată dedic articolul promovării colegei mele Gabriela Gorea, care de o bună vreme ne uimește cu prospețimea, originalitatea și forța sa artistică.

autoportret GGo

Portrete și peisaje, alb negru și color, în culori acrilice și ulei, acuarele și creion, pe toate le puteți vedea pe pagina de facebook intitulată Album pictural VeraGo . Iat-o spre exemplificare pe artistă într-un autoportret dar și într-o incursiune spre abstract.spre abstract

Pentru a discuta detaliile de comercializare, a verifica disponibilitatea anumitor lucrări sau pentru a face comenzi, apelați la mesajele private din aceeași pagină.

Priviți cu ochii și înțelegeți cu inima!

Standard

4 gânduri despre „Album pictural VeraGo

  1. Daniela Filip zice:

    Iar felicitari si ma repet, initiativa ta este una minunata. Ma bucura gesturile tale calde, ma bucura tineretea si energia artistica a lui Gabi. Nu am cont pe facebook si deci pentru cei care vor sa vada picturile ei, exista un alt link cumva? Bravo fetelor, sunt mandra de voi!

  2. Mulţumesc pentru aprecieri şi sunt sigură că GabiGo va fi fericită. Acum că pui problema astfel înţeleg că ar fi bine să o facem vizibilă pe Găbitza şi altfel decât pe fb. Voi găsi o soluţie! Până atunci, îţi trimit un e-mail să te delectezi cu lucrările lui mummy.

  3. Gabriela zice:

    Nu am cuvinte sa va multumesc pentru apreciere si pentru sustinere, dragele mele colege! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va sprijine mereu! Va iubesc si va imbratisez din toata inima!

Scrie un comentariu