Evenimente

Aurelia, eşti mai puternică decât crezi!

Ieri am participat cu drag la bucuria Aureliei Grosu de a-şi lansa oficial cartea „Eşti mai puternic decât crezi”, care a avut loc la biblioteca V.A.Urechia. Am îmbrăţişat o doamnă învăţătoare frumoasă, cu ochi negri scânteietori, care avea emoţia de a-şi vedea alături în acele clipe preţioase, fiica venită special pentru asta de peste mări şi tări, colegi dascăli, prieteni, dar şi multe cunoştinţe atrase de puternicul mesaj al lucrării.

Aurelia ne-a spus în câteva cuvinte prin ce a trecut în viaţă încă de copil, din ce lume întunecată a ieşit la lumină, dar fără a vorbi prea multe despre munca ei titanică de a renaşte… Mai multe cuvinte despre asta ne-a spus Gabriel Radu, coach, antrenorul Aureliei care a asistat-o ca să transforme visul în realitate. Când Aurelia Grosu ne-a citit un mic pasaj din volumul ei de debut, ne-a transbordat pe mulţi din cei prezenţi în lumea propriilor noastre gânduri şi emoţii omeneşti. Cine nu s-a lovit în viaţă de obstacole, de oameni răuvoitori, de necazuri şi nefericire?! Cine nu are zilnic de înfruntat balauri şi fantome, pe dinăuntru ba chiar şi în exteriorul său?!

Pentru toţi aceşti oameni, Aurelia a arătat că se poate trece prin şi peste durere, greutăţi, depresie, suferinţă, umilinţă, întuneric. Aurelia radia şi transmitea prin toţi porii lumină, dragoste, încredere. Extraordinară realizare, Aurelia! Eşti mai puternică decât crezi!

Standard

16 gânduri despre „Aurelia, eşti mai puternică decât crezi!

 1. Grosu Aurelia zice:

  wow..multumesc ,draga mea..toti mi.au spus ca radiam,ca straluceam,aveam o bucurie interioara extraordinara..va vedeam pe toti cum intrati si imi treceau fel de fel de sentimente prin inima mea..imi vedeam reabilitarea si dezvoltarea mea,eforturile si tenacitatea cu care mi.am urmarit visul..cand m.am intalnit cu Radu Gabriel pewntru prima data in viata,fata in fata am simtit ca sunt binecuvantata..ca totul a fost pentru clipa aceasta..un om lipit de inima mea pentru totdeauna…am fost onorata ca ai venit..ca erai acolo ,Nicoleta..si era o atmosfera neumbrita de nici o energie negativa..am muncit mult ca sa razbat prin intuneric..dar..sunt o altra persoana..credinta absoluta si coachingul de inalta tinuta m.a adus aici….aceste este doar Inceputul! Multumesc scumpa prietena!

 2. Grosu Aurelia zice:

  Exact..stiam scopurile tale si le.ai atins..succes maxim in realizarea viselor tale! Cat despre coach.ul meu no comment..sper ca ti.ai dat seama!

 3. Tot respectul pentru coach şi pentru tine, Aurelia! Pentru un coach atât de dedicat, pentru munca şi disciplina depuse, pentru rezultatele obţinute şi pentru omul nou care ai devenit. În opinia mea asta e cea mai mare victorie, transformarea ta în versiunea ta cea mai bună. Lucru care se va petrece în continuare, pentru că odată pornit acest proces de evoluţie, vei continua să progresezi. Iată cel mai bun argument posibil pe care îl aduc (acum cu ajutorul şi prin exemplul tău personal) pentru alegerea mea de a deveni coach.

 4. Grosu Aurelia zice:

  Poate si pentru alegerea de a apela la serviciile unui antrenor..un argument sustinut cu tarie de una care a tasnit la lumina,cu mult devotament atasat unui vis maret,multa munca,plan organizat si foarte multa actiune..nimic nu vine doar visand..este sigur asta! Va veti mira ce alte oportunitati mi s.au deschis dupa lansare..in curand veti afla..era de abia Inceputul! Succes celor cu mintea deschisa la schimbare!

 5. Deja câţiva oameni lucrează la acest vis al tău Aurelia! iar alţii se pregătesc să înceapă. Abia aştept să văd ce formă vor lua lucrurile. Sunt convinsă că nu va trebui să aşteptăm prea mult timp.

 6. Aurelia Grosu zice:

  Am deja oameni care au trimis materiale.sunt gata sa primesc si pe altii dedicati si pasionati sa impartaseasca cu altii din experienta lor!Si eu vreau sa vad cum vor evolua lucrurile! E o provocare pe care multi nu o refuza!

 7. Aurelia Grosu zice:

  Hei,hei,draga Doinita,recitesc azi,21 mai 2014,articolul tau! Au trecut 5 luni bune,da,lansarea primei carti a devenit o amintire frumoasa! De atunci,am evoluat toti! Gabriel Ursan spunea ca ii pare rau ca nu a ajuns la lansare,acum ,deja,acest om cu suflet minunat a scris in a doua mea carte un articol despre schimbare! Cine ar fi crezut profetia din seara de decembrie a anului 3013/ Noi! Si suntem la cateva luni distanta de lansarea celei de a doua carti! In echipa! E magic? E puternic? E Vis? Da! Visele devin realitate! Facand coaching am deschis usa viselor si a actiunii in realizarea lor! Sunt fericita! Sunt binecuvantata! Va multumesc ca sunteti parte din viata mea!

 8. Pe lângă Gabriel am scris şi noi, alţi câtiva, articole pentru cartea a doua,cu drag şi cu multă căldură pentru ideea ta, pentru noul tău proiect. Mă bucur ori de câte ori aud sau citesc ceva despre acest demers al tau şi sunt convinsă ca la final va fi ceva special. Ştii de ce? Pentru deja este…

Scrie un comentariu