General

Autentică

Pe data de 28 noiembrie 2013 am susţinut un pitch intitulat Coachingul – arta transformării umane, la ediţia a 2a a OpenConnect Galaţi, eveniment organizat de Nicoleta Nistor.

Ce e acela „pitch”?

Termenul vine din marketing – publicitate şi în esenţă se referă la un concurs, între mai multe agenţii de publicitate care se întrec pentru a obţine un anumit contract sau un anumit client. În conceptul OpenConnect pitch-ul este un discurs de fix 1 minut, în care se vorbeşte despre un produs, un serviciu, o firmă, un proiect, o afacere, o idee…Sunt 4 astfel de pitch-uri în competiţie şi câştigă acela care a provocat cele mai multe întrebări din partea publicului. Diferenţa faţă de termenul din marketing este că la Open Connect cele 4 pitch-uri pot fi despre lucruri din domenii de activitate complet diferite: construcţii, sănătate, asigurări, petrecerea timpului liber, relaţii publice, orice…

Îmi amintesc câte emoţii am avut şi cum m-am antrenat, pentru a reuşi să concentrez şi să redau într-un singur minut, esenţa fenomenului de coaching. Până la acel moment la OpenConnect Galaţi nu mai fusese nici un pitch despre coaching şi aveam de spus lucruri despre ceva aproape necunoscut publicului de acolo. Grea misiune mi-am luat dar mi-a plăcut. 

O întrebare

La finalul intervenţiei mele am primit mai multe întrebări interesante. Îmi vine acum în minte una singură, primită de la o doamnă antreprenor tânără şi drăguţă:

– Spune-ne pe scurt, ce te diferenţiază pe tine de ceilalţi coachi, de ce te-ar alege pe tine să le fii coach?

– Vă pot spune doar două cuvinte: Sunt autentică! Am primit un ropot de aplauze.

Mi-ar plăcea să o reîntâlnesc şi să vorbim, însă nu am datele de contact întrucât a plecat în mare grabă, după ce mi-a cerut o carte de vizită.

Invitaţie

Prin urmare, stimată Doamnă vă invit la o cafea şi la o discuţie…autentică!

Standard

Scrie un comentariu