Dezvoltare personală, Evenimente, General

Best custodians of the future

Cei mai buni custozi ai viitorului. Îi denumesc astfel pe tinerii care își cresc viața frumos, cu curaj, entuziasm și care nu așteaptă să li se întâmple lucruri ci devin chiar ei promotori ai unor acțiuni importante de schimbare a mentalității. Mai corect spus pentru segmentul de vârstă din care fac ei parte, ar fi acțiuni de educare a mentalității. Proiectul Grow sta mărturie și e doar unul dintre multe altele…

Despre cine e vorba?

Echipa de traineri din AIESEC Galați a susținut sâmbătă 22 noiembrie 2014 una dintre obișnuitele lor sesiuni de training GTT pentru studenții din campusul gălățean. Pe durata a mai multor ore, pe care sincer nici nu le-am simțit cum au trecut, am participat la ceea ce pentru ei –  trainerii e ceva normal iar pentru ceilalți e ceva extraordinar. Atât de extraordinar încât merită să fie acolo și nu altundeva…Pe lângă faptul că am făcut o baie de energie pură, am retrăit pentru câteva ore starea de spirit din studenție. Minunată stare, minunată zi!

Ce am învățat?

Am învățat despre mine că sunt și vreau să rămân tânără pe dinăuntru. Mi-am reconfirmat faptul că mă simt minunat între tineri, studenți, mai ales atunci când se lucrează pe dezvoltare personală. Am învățat două dansuri super haioase, unul mai LeLe așa…pe muzica Loredanei și altul cumva bolywoodian (hihi). Am învățat un anume fel de a aplauda, foarte special prin starea de entuziasm pe care o transmite, am râs, am plâns la filmul motivațional cu Lara Fabien, am fost un om între alți oameni, într-o gașcă faină di tăt. Mi s-a reconfirmat una dintre convingerile mele cele mai trainice, anume aceea că oricând există ceva de învățat.

Sentiment de siguranță

Dincolo de toate cele trăite la seminarul AIESEC am plecat inspirată pentru lucrul meu cu oamenii și cu un sentiment extraordinar de siguranță, pentru că am văzut că viitorul e pe mâini bune. Best Custodians of the Future! Se cuvine astfel să le mulțumesc pentru că m-au invitat, m-au primit cu drag între ei și m-au învățat să întineresc : trainerilor Ionuț Șuvăilă, Alexandra Capăt, Daniel Carciug, Veronica Eremciuc, Daniel Dediu, Sorin Păun dar și celor din public.

Standard

Scrie un comentariu