Dezvoltare personală, General

Cât de des le spunem celorlalți că sunt extraordinari?!

images (1)Este o întrebare pe care voi continua să o repet cu orice ocazie pentru că doresc să provoc în mintea voastră prin răspunsurile date, reacția de a accepta conștient faptul că și voi și toți ceilalți oameni sunteți/sunt ființe irepetabile, unice, extraordinare. Prin asta prin conștiința acestui lucru despre sine încrederea se așează singură la locul care i se cuvine! Am spus asta și la cursul Încrede-te în Tine, pe care l-am susțínut sâmbătă 25 octombrie 2014.

După care mi-am luat zborul (la propriu) către nord.

Am avut plăcuta surpriză să aud aceeași idee formulată sub forma unei recunoașteri publice adresate de la cel mai înalt nivel academic, în discursul domnului Tim Waterstone (chancellor) rectorul Universității Napier din Edinburgh, către absolvenții de master promoția 2014, printre care s-a aflat și fiica mea cea mare. Domnul rector a afirmat printre altele în discursul său de felicitare, faptul că a admirat întotdeauna angajamentul universității Napier de a ocroti, construi și stimula creativitatea și încrederea de sine a studenților săi.

Promoția aniversară 2014 a Univesității Napier din Edinburgh a încununat 50 de ani (1964-2014) de studiu academic în toate domeniile și a avut parte de o festivitate de premiere specială. A fost ca la Oscar…Domnul Tim Waterstone ne-a mulțumit tuturor celor prezenți în cuvinte simple și puternice : studenților pentru rezultatele obținute, prin care vor duce gloria universității mai departe în toată lumea și nouă părinților pentru că i-am susținut în efortul de a studia și a face performanță.

„Each and every one present here today (30oct2014) in Usher Hall please know that you are amazing unique and whole individuals. So go ahead, use your life and make it count!” 

Faceți ziua asta mai frumoasă și spuneți-vă în oglindă că sunteți extraordinari, apoi faceți-i și pe cei dragi să simtă că sunt unici și întregi. Suntem ființe irepetabile și doar împreună avem acces la acea parte din viață care chiar contează!

 

 

Standard

Scrie un comentariu