General

Ce poți face pentru afacerea ta?

sau altfel spus ce vrei să faci pentru afacerea ta? Este poate una dintre cele mai chinuitoare întrebări pe care orice antreprenor și-o adresează zilnic, asta dacă îl pasionează cu adevărat ceea ce se petrece cu activitatea lui.

În spatele managerului

și ideii sale de afacere stă în mod normal o echipă. Care are individualitatea ei, specificul și mai ales nevoile. Echipa are nevoie de structură, de încredere, de învățarea și practicarea unui anume standard în obținerea rezultatelor. Are nevoie de motivație iar fața umană a managerului joacă aici un rol important. Momentele grele prin care trece o afacere și automat managerul ei, pot fi salvate prin efortul unei echipe bine antrenate să facă față situațiilor dificile.

Cu o singură condiție

Aceea ca managerul să se întrebe sincer Ce pot face pentru echipa mea? Cel mai bun lucru pe care un conducător de afacere și-l poate oferi este acela de a-și antrena și motiva oamenii, special pentru nevoile firmei sale. Oamenii reacționează minunat atunci când sunt tratați omenește. Mulți vor lega relații de calitate dacă valorile lor personale își găsesc în mod natural loc între valorile firmei la care lucrează.

Puțini manageri au timpul necesar

să realizeze singuri aceste lucruri. Prinși în multitudinea de gânduri, decizii de luat, acțiuni de efectuat/controlat/planificat își pierd exact claritatea de care au nevoie pentru a vedea lucrurile în ansamblul lor. prima care are de suferit este gândirea strategică. Ce e de făcut atunci? Este indicat ca un manager aflat în această situație să apeleze la coaching – sprijin calificat. Rezultate clare se vor ivi imediat după primele ședințe de lucru iar un training de calitate, bine proiectat și realizat în concordanță cu nevoile/cerințele reale ale managerului/echipei va duce afacerea la următorul nivel.

Un Team building Points of You

Dacă doriți ceva cu adevărat de impact pentru voi și echipa pe care o conduceți, vă ofer un team building Points of You. Va contribui cu siguranță la consolidarea echipei. Mai apoi cu oameni instruiți și dedicați alături, veți obține mai rapid rezultatele dorite, și afacerea voastră va fi în siguranță. La fel și locurile de muncă! Contactați-mă.

 

Standard

Scrie un comentariu