General, Imagini

Ce spun cifrele?

st blogCa tot omu’ cu blog personal, mă uit şi eu pe statistici. Nefiind ignorantă dar nici specialistă în domeniu, pe unele le pricep pe altele mai puţin şi din acest motiv m-am gândit să obţin opinia voastră, a celor care lucraţi în social media. Blogul meu este unul de nişă, prin care promovez coaching-ul şi comunicarea în rândul tineretului (în special) dar nu numai, cu ajutorul atelierelor PORŢIA de COACHING.

Statistici (mic extras)

11 luni de activitate

204 articole publicate ( cu o medie de 18,5 postări pe lună sau echivalentul a 4,1 articole pe săptămână)

286 de comentarii (cu o medie de 1,4 per articol, deşi sunt foarte multe postări fără ecou…)

10.771 vizualizări per total ( cu o medie de 979,18 vizualizări pe lună, sau 37,6 vizualizări pe articol; oricum sunt mai multe categorii, secţiuni, pagini…)

din care cele mai multe 1.357/noiembrie 2013 şi cele mai puţine 582/aprilie 2014.

14 ateliere marca Porţia de coaching organizate în Galaţi şi în Brăila ( cu o medie de 18 participanţi per sesiune).

De la mine se vede aşa:

Nu ştiu să spun câte emoţii am înglobat în toate cele de mai sus, câte materiale am citit pentru a mă documenta şi a-mi întreţine inspiraţia, câte ore am stat la calculator ca să redactez efectiv textele, să caut imaginile asociate, să concep un conţinut, să elaborez o prezentare pentru atelier…

Ştiu însă să spun că am lucrat şi continui să o fac cu mare drag, cu dorinţa reală de a aduce un plus de informaţie, de motivare, entuziasm şi de energie, celor care au nevoie de ele, pentru a face saltul spre un mod îmbunătăţit de a gândi şi de  a vedea oamenii/ relaţiile. Plusurile au venit din expertiza mea de coach şi trainer de comunicare şi au ajuns la voi prin intermediul textelor publicate pe acest blog şi în priză directă prin exerciţiile practice şi poveştile de la ateliere. Scopul meu ESTE să trec/trecem dincolo de cuvinte, să vă sprijin în descoperirea valorilor şi obiectivelor, să vă motivez pentru îndeplinirea lor prin consolidarea încrederii de sine, ca urmare a înţelegerii şi renunţării la deprinderile de autosabotare. Împreună facem lucrurile să se întâmple!

De la voi cum se vede?

Mi-ar plăcea să aflu cum a fost pentru voi şi vă mulţumesc în avans pentru comentariile pe care le veţi fi scris!

 

Standard

Scrie un comentariu