Evenimente

Chiar am împlinit 1 an!

1 anPorţia de Coaching de luni 16 iunie 2014 a fost o ediţie specială.

Unul dintre motive a fost faptul că am abordat întrebările şi felul în care ascultăm o conversaţie, dintr-o perspectivă necunoscută publicului larg, aceea din coaching evident. În opinia mea sunt instrumente foarte utile oricui doreşte să le înţeleagă şi să le aplice. De altfel este motivul de bază pentru care am pornit la drum cu proiectul personal Porţia de Coaching : să le arăt celor interesaţi câte lucruri utile există în comunicare şi în coaching.

Despre asta a scris şi Nicoleta Nistor ieri pe blogul ei sub titlul La Multi Ani Portia de Coaching , descriind impresiile de la atelierul despre întrebări. A descoperit o altă perspectivă asupra felului în care pot fi văzute,auzite şi vorbite lucrurile.

Al doilea motiv pentru care a fost o ediţie specială a fost momentul festiv din finalul atelierului. O declar vinovată de treaba asta pe Georgiana Vânău www.SocialPutTogheter.ro care a venit de la bucătărie cu un minitort, pe o farfurie frumos scrisă cu sirop 1 an Porţia de Coaching! Zâmbetul Georgianei se potrivea de minune cu zâmbetul de sirop şi căpşuni din farfurie…

Îmi pare rău că nu am pozat dulcea (şi gustoasa) răsplată însă am primit-o cu emoţie, bucuroasă pentru toată munca de până acum. Pentru mine rămâne cel mai frumos faptul că vă revăd, că am ocazia să cunosc oameni noi, veniţi pentru prima dată la un atelier al meu, chiar dacă asta se întâmplă mereu. Sunt onorată că am sărbătorit prin muncă împreună cu voi.

Ştiţi replica lui Andi Moisescu? o meritaţi : Mă înclin!

Cei care doresc să recitească povestea întrebărilor pe care am citit-o la atelier, o găsesc aici.

Mulţumesc echipei de la Yoobi pentru găzduire într-o ambianţă deosebită, la concurenţă cu unul dintre meciurile vedetă (Germania – Portugalia) din campionatul mondial de fotbal Brazilia 2014, care a fost vizionat de pe terasă.

Mulţumesc Revista Explore pentru includerea Porţiei de Coaching – atelier de coaching şi comunicare în calendarul ediţiei iunie 2014. Câte daruri frumoase!

Standard

4 gânduri despre „Chiar am împlinit 1 an!

Scrie un comentariu