Dezvoltare personală, General

Cine a mai văzut copac răcit?!

Prietena mea de suflet care trăiește peste mări și țări mă inspiră de multe ori cu mesajele pe care mi le scrie din când în când. La unul dintre ultimele episoade din corespondența noastră îi scrisesem printre altele că am ieșit șifonată din iarnă, cu „parbrizul” încă aburit de o ceață care nu se dădea dusă nici cu paracetamol nici cu aspirină. O răceală din aia „altoită” m-a necăjit (da și eu pe ea!) cam trei săptămâni și era să-mi facă figura chiar în ziua în care am ținut primul seminar Porția de Coaching și Points of You, din Galați.

Tu ești un copac

așa mi-a scris Felipa mea dragă, ” – Tu pentru mine ești ca un copac puternic. Și… la urma urmei cine a mai văzut un copac răcit?!” De câte ori îi citesc mesajele îmi sună vocea ei în minte ca și cum aș sta de vorbă cu ea față în față. Dacă luam 4 aspirine simultan și nu aveau același efect de limpezire pe care l-au avut vorbele astea asupra mea. Pe dinăuntru…. MULȚUMESC!

Voi aveți oameni copaci în viața voastră?

eu da, am norocul să fi cunoscut și să cunosc oameni a căror forță și frumusețe se trage din rădăcini puternice și se duce spre cer prin ramuri falnice. Dacă nu îi aveți căutați-i… Dar dacă da, cum le spuneți în cuvinte, ce reprezintă ei pentru voi?

Standard

2 gânduri despre „Cine a mai văzut copac răcit?!

  1. Lylly zice:

    Omul copac din viata mea: este inceputul si sfarsitul meu! Este omul care a incercat atat de mult sa ma faca sa ma schimb! Dar se pare ca dureaza mai mult decat ar fi sperat el!Mai mult l-am dezamagit, cred!

    • Nicoleta Doina Radu zice:

      Important este cum ii spui copacului tau ce inseamna pentru tine…La fel de important este (in opinia mea) sa afli daca vrei sa te schimbi pentru tine sau pentru ca isi doreste el asta…

Scrie un comentariu