Coaching, Evenimente

Coaching-ul transformă

c trnsfÎmi doresc din toată inima ca această afirmaţie să fie auzită şi înţeleasă de cât mai mulţi oameni. Pentru că dincolo de faptul că reprezintă un adevăr, dezvăluie din doar două cuvinte puterea acestui instrument de lucru cu substanţa umană! În plus faţă de potenţialul pe care îl oferă abordarea acestei teme,  vreau să aduc în discuţie sursa convingerii mele că oamenii care beneficiază de coaching se transformă efectiv. În ce se transformă?

În varianta lor mai bună, cea mai bună versiune de la momentul respectiv. Cum se petrece asta? Fenomenul de evoluţie în plan personal are loc datorită schimbării unui mod de gândire învechit şi devenit necorespunzător, cu un mod de gândire actualizat nevoilor din prezent. Cine face transformarea? Lucrul cu sinele îl face clientul de coaching, cel care are nevoie de schimbare. Rezultatele schimbării sale sunt o viaţa mai bună, o afacere mai profitabilă, relaţii mai armonioase.

Cine ajută? Clientul este permanent asistat, provocat, antrenat şi protejat de COACH. Unde se întâmplă transformarea? În interiorul persoanei care face acest minunat lucru cu sinele său. Totul se întâmplă într-un spaţiu virtual, creat de coach pentru siguranţa clientului său, aşa numitul spaţiu de coaching.

Cum vorbele scrise au limitările lor, vă invit să vă completaţi informaţiile ascultând în direct mai mulţi oameni care, pot spune din experienţa personală cum i-a transformat coaching-ul. Printre vorbitori voi fi şi eu. Fiecare va spune pe scurt propria poveste transformaţională prin coaching, cu prilejul întâlnirii de final de an, a grupului Coaching Support Group Galaţi.

Întâlnirea va avea loc miercuri 18 decembrie 2013 de la ora 18,00 la Icepronav. detaliile de participare şi articolul invitaţie sunt aici, la un click distanţă.

Standard

Scrie un comentariu