Evenimente

Conexiune si calatorie

Ce legătură ar putea sa existe între aceste cuvinte? Probabil că putem găsi multe combinaţii însă vă scriu una pe care am primit-o din inimă în chip de dedicaţie, de la autoarea cărţii Scara lui Iacov, Iuliana Costiuc. „Miracolul acestei conexiuni face călătoria mai uşoară…(pag.50)” În mintea mea a apărut imediat după ce am citit dedicaţia, gândul la discuţia noastră de acum câteva săptâmâni, în care eu i-am propus Iulianei să organizăm la Galaţi un eveniment de lansare-prezentare a cărţii ei. Mi s-a părut că se potriveau prea tare vorbele scrise de mână pe carte, cu contextul acelei discuţii. M-am dus apoi la pagina 50 din carte şi am citit restul. „Miracolul acestei conexiuni face călătoria mai uşoară, face miracolele să devină locuri comune, face ca iubirea să atingă desăvârşirea, şi aceea este bucuria iubirii împărtăşite!

În sufletul meu se face instantaneu o altă conexiune. Vin şi spun aşa: Miracolul acestei călătorii mă face să înţeleg conexiunea, mă face să recunosc iubirea necondiţionată ca o desăvârşire a iubirii.

Şi mai spun că dacă am adus poezie şi Cobalt la Galaţi, tot noi internauţii bgg-işti putem aduce şi o fiică a Galaţiului, acum braşoveancă,  să îşi prezinte creaţia şi acasă. Ce spuneţi?!

Standard

Scrie un comentariu