Coaching

Cum e să ai încredere în tine?!

portiaChiar dacă titlul e o întrebare pentru voi, mi-am propus să dau răspunsurile mele la această interogare, pe care mi-am adresat-o de mai multe ori în timp, în diferite momente ale existenţei mele. Vi le spun cu scopul de a vă inspira să căutaţi propriile voastre soluţii, de a depăşi momentele de criză în care, din indiferent ce motive interioare sau exterioare, stima de sine cade sub linia de plutire.

Trec la subiect şi spun aşa:

Când am încredere în mine: mă simt puternică, am curaj să abordez obstacolele şi situaţiile complicate, am răbdare să ascult şi să observ pe ceilalţi, am o comunicare excelentă cu alţi oameni, capăt forţa necesară de a face lucruri, am claritate în gândire, exprimare şi decizii, am energie pozitivă pe care o radiez în exterior, atrag oameni de acelaşi fel, mă bucur de tot ce realizez şi am determinarea de duce lucrurile începute la capăt, visez la proiecte noi, am puterea de a le dezvolta. Răspunsurile mele nu s-au terminat dar am pus punct înşiruirii pentru că vă las pe voi să faceţi acelaşi exerciţiu.

Dacă l-aţi mai făcut va fi oarecum mai simplu. Dacă acum e prima dată poate că ar fi mult mai simplu să daţi răspunsurile voastre la întrebarea: Cum mă simt când nu am încredere în mine însămi/însumi?

Vreau să aflu şi eu ce v-aţi răspuns, aşa că vă rog să-mi spuneţi prin comentarii la acest articol. De ce aţi face acest lucru? Simplu, ca să pregătim împreună următorul atelier din Porţia de Coaching!

Standard

4 gânduri despre „Cum e să ai încredere în tine?!

  1. Cristian Bute zice:

    Si eu sustin o noua portie luna aceasta. Pana pe 20 ar fi minunata! Iar ca si raspuns, asa cum am spus si pe Facebook : Ma simt minunat 🙂 Imi dau seama ca prin munca si perseverenta pot obtine orice imi doresc si ca sunt in stare de orice!
    Pana atunci, merge cineva la Business Days saptamana viitoare?

    • Multumesc Cristian, pentru opinie si entuziasm! OK, ma gandesc sa fac loc in program pentru atelier eventual marti 17, ca sa nu mai fie miercurea, asa cum m-a rugat Gabriel. Pentru mine ar cam fi singura data disponibila, pentru decembrie. Ma gandesc bine si dau de stire in maxim 2 zile…
      Aaa, Bussiness day deocamdata nu e in planurile mele, sorry!

Scrie un comentariu