Dar din dar

De ce doare lipsa de armonie? Ai simțit asta vreodată? Te-ai întrebat de ce?! Poate că nu ai spus lucrurile în aceleași cuvinte cum o fac eu acum însă ai simțit pe dinăuntru o tristețe dublată de o nevoie de a fi în armonie cu Universul. Asta se simte cel mai mult atunci când nevoia ta sufletească nu întâlnește niciun corespondent la un alt om din jurul tău, atunci când percepi cu acuitate faptul că toată lumea aleargă în toate părțile, pentru interese mai mici sau mai mari.

Și ce e rău în asta? vei întreba…Păi nimic nu e rău în afară de faptul că în agitația asta în care ești prins și tu, lumea nu mai ascultă ce spui..până la capăt, nu mai aude, nu mai înțelege. De aici încolo…doare. Pentru că stai sau umbli printre roboți, unii zâmbitori poate chiar politicoși…dar roboți. Iar tu ai nevoie acută să vezi oameni însuflețiți, autentici, cu lumini calde în priviri și cu voce blândă, de alinare. Tu ai nevoie să comunici, dar…

Vin sărbătorile…dincolo de reclame, de vitrine, de beculețe. De Crăciun se naște Lumina pe dinăuntru, doar dacă o lăsăm, dacă o iubim și o primim cu drag. Și apoi dacă o avem în noi, o putem dărui tuturor și dar din dar se face rai!

%d blogeri au apreciat: