Evenimente, General

Distanța dintre visul tău și clipa de acum

stralucireSper din toată inima că mai visați din când în când la împlinirea unui obiectiv al vostru personal. Nu doar unul care face parte din îndeplinirea responsabilităților față de copii, sau față de partenerul de viață. Sunt convinsă că există pe lista voastră personală multe vise care îi învăluie pe cei dragi în cele mai frumoase năzuințe ale voastre. Nici nu ați fi femei adevărate dacă n-ați face așa…

Dacă ați uitat atunci vin eu și vă rog să vă amintiți și de voi!

Acolo undeva printre toate celelalte dorințe arzătoare știu sigur că există și un vis al vostru care vă implică doar pe voi ca ființă. E menit să vă împlinească într-un anumit fel, prin exercitarea cu măiestrie a unei/unor calități deosebite pe care le aveți. Poate că ați înțeles deja acest lucru, poate că încă nu ați aflat asta dar e clar că sunteți pe linia care vă conduce la întâlnirea cu sinele vostru. Sunteți în clipa de ACUM adică la START.

Distanța dintre cine știi că ești azi și cine vrei să fii mâine este ceea ce decizi să realizezi între timp. Cu alte cuvinte distanța care te separă de împlinirea visului tău ( oricare ar fi el) este acțiunea pe care o vei face începând de acum.

Cum ajungem la sinele care contează?

Rezolvând o ecuație…Într-un fel chiar este o ecuație simplă cu o singură necunoscută…care nici măcar nu e complet neștiută. Asta e toată frumusețea în opinia mea, faptul că într-o astfel de călătorie pornești la drum și te bazezi pentru a reuși doar pe ceea ce ȘTII despre tine însăți. Pe toate atu-urile, pe toate laturile puternice, pe toate fatețele strălucitoare ale ființei tale. Este singura cale prin care poți ajunge să accepți și să te bucuri prin toți porii că ești o minune de femeie la anii tăi 40+.

Cam despre asta vom vorbi sâmbătă 29 noiembrie 2014 între orele 9,30 – 13,00 la seminarul de dezvoltare personală pe care îl organizez în mod special pentru toate femeile de peste 40 de ani, la hotelul Mercur din Galați. Detaliile de participare sunt aici.

Dragele mele, tocmai pentru că sunteți fabuloase vă invit și vă aștept cu drag la evenimentul EU CONTEZ! Fabuloasă la 40+. 

 

Standard

Scrie un comentariu