Coaching, Coaching în practică, Evenimente

Eşti coach? Vino la coaching în practică!

inimi-albastre1.pngChiar dacă e decembrie şi anul se termină eu si Silvia vrem să începem o nouă activitate de care avem nevoie ca să ne menţinem în formă şi ca să evoluăm profesional. E un antrenament pentru antrenori şi vă propun împreună cu Silvia Mircioi, coach, să ne întâlnim duminică 15 decembrie, ora 15, la Blue Aqua ca să ne cunoaştem şi să facem coaching în practică.

În acest moment nu ştim câţi coachi profesionişti, avansaţi şi începători sunt în zona noastră Galaţi Brăila. Nici câţi studenţi la coaching există. Vrem să ne cunoaştem mai întâi. Apoi scopul este să facem coaching profesionist, cu o periodicitate lunară. Ne costă două ore din timpul liber şi banii de o cafea şi o apă. Câştigăm o relaţie profesională şi experienţă. E o modalitate de a ne antrena făcând practică de coaching, între profesionişti. Acest tip de exerciţiu se face în Bucureşti de mulţi ani, cu rezultate foarte bune şi putem folosi acelaşi format, ca să creştem împreună. Valorile nostre cu care lucrăm şi trăim, vor fi puse cel mai bine în operă în acest fel.

Eşti coach? Eşti student la o şcoală de coaching? Vino la coaching în practică, pentru că ai nevoie de studiu şi schimb de opinii între profesionişti.

Date de contact: doinaradu06@yahoo.com, dinu_silvia@yahoo.com, grup pe LinkedIn Coaching în practică Galaţi Brăila.

 

Standard

Scrie un comentariu