Evenimente

Eveniment lansare de carte si nu numai

colocviu la paris

Din nou am avut bucuria și plăcerea să particip la un eveniment de acest gen la Galați. Al doilea în două săptămâni. Dacă se meține ritmul acesta va fi din ce în ce mai frumos la noi acasă, pentru noi gălățenii! Evenimentul a fost organizat de AFIR Galați  împreună cu Savoareavinului.ro  iar eu am ajuns acolo fiind invitată de președinta Gabriela Chiriac și de somelierul Zenaida Costea, două doamne speciale.

Seara s-a intitulat Colocviu la Paris datorită preluării inspirate a denumirii unui sortiment nou de vin rose, sec, foarte plăcut de altfel, care a fost la rândul lui lansat, povestit, admirat, privit, mirosit, degustat și băut în atmosfera elegantă a locului. La Monarch.

Punctele forte ale serii au fost pe rând scriitoarea și poeta Mariana Eftimie Kabbout, care a recitat poezii deosebit de sensibile din ultima sa apariție tipografică Cântec pentru mai târziu, portretele și peisajele realizate și prezentate de Silviana Hoga, o tânără artistă încă liceeană, care promite mult precum și dansurile executate cu profesionalism pe muzică pariziană de către Paula Sima şi Vlad Ene, doi tineri frumoși și plini de energie.

Standard

Scrie un comentariu