Coaching

Nu am timp pentru mine

Ați avut curiozitatea să numărați câte afirmații de acest gen sunt făcute în fiecare zi, de oamenii care vă înconjoară? De la care oameni veți întreba…Păi sunt ușor de recunoscut: sunt oameni extraordinari, cu mult bun simț, care se dedică trup și suflet activităților în care se implică, care se lasă pe ei pentru oricine altcineva, care zâmbesc extraordinar de frumos….și ascund sub zâmbete multe tristeți.

Normal că nu mai au timp

În acest context este și firesc că nu mai au timp pentru ei înșiși. Acești oameni sunt pe rând sau simultan mame și tați, soți și soții, colegi de serviciu, prieteni dragi, foști colegi de facultate sau de liceu, nepoți și nepoate, fii și fiice, fini sau nași….și lista poate continua. Cum să mai știi cine ești cu adevărat, ce vrei , ce îți place, ce ai nevoie? Când mai stai de vorbă cu sinele tău, să asculți ce îți strigă?!

Vă recunoașteți?

Sunt convinsă că sunteți printre ei…și că deși vă doriți să vă acordați timp, (credeți) de multe ori (că) nu îl aveți la dispoziție. Însă lucrurile nu sunt întotdeauna chiar așa cum par…pentru că mintea noastră lucrează cu percepția realității și nu cu realitatea obiectivă, care este diferită.

Cu alte cuvinte

dacă ați conștientizat faptul că nu aveți timp destul pentru voi și vreți să schimbați asta, sunteți invitați la următoarea mea Porție de Coaching cu Points of You (TM). Vom lucra cu The Coaching Game și Punctum, și vom crea împreună timpul și dispoziția necesară întâlnirii cu voi înșivă. Voi publica detaliile de participare în curând.

Standard

Scrie un comentariu