Evenimente

O zi la conferinta

Ieri am participat la ultima zi a conferintei ARC 2013 – Challenging of Coaching. Am avut parte de o zi incarcata de emotii de toate felurile, de la drumul facut dis de dimineata pe ceata, de la emotiile cu gasirea unui loc de parcare in Bucuresti si pana la bucuria de a revedea oameni dragi din coaching, de a cunoaste oameni noi, de a primi o carte drept premiu la tombola, de a ciocni un pahar de sampanie cu toti cei de acolo inainte de fotografia de grup care a marcat finalul.

Conferinta ARC 2013

Mi-a placut mult prezentarea Ramonei Lacatus de unde am extras cateva idei foarte practice pentru mine si ce doresc sa fac in continuare. Astept sa se decanteze informatiile primite din toate prezentarile, pentru a le pune in valoare asa cum se cuvine intr-un alt articol.

Pana atunci doresc sa ii felicit pe organizatori si sa le multumesc pentru efortul lor, e multa munca si daruire in culisele unor asemenea manifestari. Ceea ce mi-a placut cel mai mult insa din tot ce s-a spus acolo a fost ideea de a creste comunitatea profesionistilor de coaching din Romania,  idee pe care o sustin cu drag si cu entuziasm.

Standard

Scrie un comentariu