Dezvoltare personală

Oamenii puternici mental

sigla-RT.pngGândindu-mă la comentariile voastre la articolul meu de ieri, privind monitorul prin aburii cafelei de dimineaţă ( a doua :D), am găsit un articol excelent despre oamenii puternici mental. Mi se pare că a apărut la fix această informaţie întrucât articolul explică ce fac şi mai ales ce nu fac oamenii care în mod voit şi conştient îşi păstrează energia proprie şi o utilizează inteligent, pentru atingerea scopurilor dorite. Merită să-l citiţi, e simplu daţi cick pe titlul 13 lucruri pe care le evită oamenii puternici mental.

Cum vi se pare, aţi putea aplica şi voi aceste metode? Sau poate că deja o faceţi…caz în care primiţi respectele mele!

Standard

4 gânduri despre „Oamenii puternici mental

  1. Daniela Filip zice:

    Multumim de trimiterea la blog, uitasem de el si de cealalta Nicoleta. Mult adevar, mai greu cu punerea in practica ….Dar nu ne predam.
    Am rezolvat si trimis tema pe adresa de email.
    Bafta maxima in continuare!

  2. Cred ca toti facem acele lucruri, cu mai mult sau mai putin success, pentru ca asta ne tine pe linia de plutire.. Acuma reusita, adaptarea depind de experientele fiecaruia, de propriul talent..Se spune ca inteligenta se poate defini ca o capacitate de adaptare. dar mai sint unele lucruri de spus; depindem si de mediu, si de transformarile lui..Noi toti am studiat un anumit domeniu, si lucram in el..Daca in timpul vietii noastre, pe timpul cit lucram, ni se schimba cu viteza datele jobului, va trebui si noi sa invatam mult, si repede, si asta ne afecteaza profund si psihicul, pentru ca ne modifica scara de valori..Pina la urma cred ca toate depind de cita speranta avem in noi, care sa ne dea energia de a continua..

Scrie un comentariu