General

Pentru prima dată în Galați

The Coaching Game și Punctum instrumentele profesioniste de coaching și dezvoltare personală au produs efecte neașteptate dar precise. Le-am folosit pentru prima dată la Galați, în calitate de Practitioner Points of You, ieri la Porția de Coaching intitulată O întâlnire cu Tine!

Ne-am desfășurat la restaurantul Monarch, într-un spațiu elegant, plin de soare și de culori, așa cum se cade unei întâlniri deosebit de importante – aceea cu sinele. Chiar dacă pare un simplu joc, nu este așa ba este chiar o joacă serioasă, de oameni mari.

Din cardurile extrase de fiecare dintre noi la final, pentru a spune cu ce plecăm acasă după Porția de Coaching,  s-a ajuns la concluzia zilei, pe care o redau folosind doar titlurile cardurilor: Innovation Gratitude Solutions Alone Generosity Learning Calling Autenticity.

Pentru cei care nu cunosc limba engleză iată versiunea mea personală de traducere și adaptare, cu rugămintea să interveniți și voi, evident cu un alt punct de vedere (Point of View & Point of You): Ne înnoim cu recunoștință, căutând soluții interioare, și învățăm cu generozitate să dăm curs chemării către autenticitate!

Standard

Scrie un comentariu