Evenimente, General, Imagini

Points of You la Open Connect Galați

Ieri a avut loc la Galați o ediție specială a Open Connect, de la care nu putea să lipsească coachingul și dezvoltarea personală. Mă bucur de faptul că începe lumea să guste acest gen de informație și să înțeleagă cât de necesare și de benefice sunt aceste noi domenii de activitate, care (re)dau oamenilor cea mai frumoasă posibilitate de a trăi, aceea de a fi ei înșiși, cu încredere.

A fost un eveniment special

jede la care nu se cuvenea să lipsesc. Așa încât am fost prezentă acolo cu noutăți importante și utile pentru comunitatea de afaceri și nu numai din orașul nostru. Am susținut un pitch despre instrumentele profesioniste Points of You – The Coaching Game și Punctum, în calitate de coach si trainer de comunicare, primul partener certificat internațional din Galați, al Points of You. Efectul utilizării Points of You este neașteptat dar precis, atât în coaching unu la unu cât și în coaching de grup sau în activități de dezvoltare a echipei (Team building).

Am împărțit cărți de vizită, am schimbat impresii, am văzut cu mare bucurie un interes crescut față de dezvoltarea personală. E un moment pe care îl aștept cu răbdare, la care contribui personal de mai mulți ani, în special prin atelierele mele Porția de Coaching. Bravo gălățeni, deci se poate!

Cuvinte și imagini

je1despre eveniment găsiți deja pe Presa de Galați articol scris de Delia Gavriliu aici .Cu siguranță va relata și Nicoleta Nistor, coordonatoarea echipei Open Connect Galați, pe blogul ei.

Va apărea o revistă 

Semnalez cu drag participarea domnului Mircea Ivanof care a vorbit despre proiectul pilot – revista de dezvoltare personală „Frumuseţea universală”: „Frumuseţea Universală este o revistă de promovare a educaţiei (formale şi non-formale), a antreprenoriatului, a dezvoltării personale şi a creşterii spirituale„.

Mult noroc!

Standard

Scrie un comentariu