Coaching, Evenimente

Porţia de Coaching despre Influenţe

inimi-albastre1.pngMarţi 18 martie 2014 ora 18,00 la Yoobi vă invit la o discuţie despre influenţe. Cum le percepem, de ce să le filtrăm, în ce mod le gestionăm astfel încât să ne ajute în armonizarea relaţiilor? Sunt câteva aspecte la care vom răspunde ca de obicei împreună, la atelier. Vă aştept cu drag!

Standard

3 gânduri despre „Porţia de Coaching despre Influenţe

  1. Aurelia Grosu zice:

    Este bine sa ne lasam influentati? De care informatii sa ne lasam influentati! Voi cauta in dex definitia influentei!

  2. Aurelia Grosu zice:

    INFLUÉNŢĂ1, influenţe, s.f. 1. Acţiune exercitată asupra unui lucru sau asupra unei fiinţe, putând duce la schimbarea lor; înrâurire. ♦ Spec. Acţiune pe care o persoană o exercită asupra alteia (deliberat, pentru a-i schimba caracterul, evoluţia, sau involuntar, prin prestigiul, autoritatea, puterea de care se bucură). Felicitari,Doinita,un moment important in care alegem constient ce dam voie sa ne influenteze,cum ne alegem cine sa faca parte din viata nosatra si cum sa ne petrecem timpul in vederea atingerii scopurilor noastre si eliminand tot ce ne.ar opri sa ajungem acolo unde dorim,cum sa preluam controlul influentelor …etc.,subiecte actuale si de mare actualitate! Multumesc!

  3. Aurelia, influenţele lucrează permanent asupra noastră, fie că vrem sau nu, fie că suntem conştienţi sau nu de acest lucru. Prin asta spun ceva banal, care se întâmplă, e la ordinea zilei, despre care ştim cu toţii, chiar dacă modul în care ne explicăm lucrurile, diferă pentru fiecare dintre noi. Ideea este că da, avem posibilitatea de a filtra ceea ce ne influenţează astfel încât să ne fie de bun augur, de ajutor, să ne completeze eforturile de a realiza un scop, o dorinţă, o activitate. La fel avem posibilitatea de a controla ceea ce emitem în afară, către ceilalţi oameni cu care relaţionăm. Dacă lăsăm aceste lucruri la întâmplare, ele, influenţele, vor prelua controlul asupra noastră şi aici e de analizat cât de convenabilă este această situaţie. S-ar putea să trăim experienţe în care să fie benefică o astfel de abordare, să zicem atunci când suntem vulnerabili şi avem oameni de nădejde lângă noi, care ne pot proteja la nevoie. Însă în restul situaţiilor, putem alege să filtrăm noi informaţiile cărora le permitem să ajungă la noi.

Scrie un comentariu