General

Poți și știi să zbori!

imagesAstăzi am susținut primul curs marca Porția de Coaching, intitulat Încrede-te în Tine. În acest fel s-a concretizat intenția mea pe care o anunțasem deja de câteva luni în urmă, la atelierele din vară.

Pentru mine a fost și va rămâne o zi specială, din multe motive dar cel mai important este acela că mi-am onorat promisiunea : am livrat primul seminar Porția de Coaching. Le mulțumesc celor care au participat, pentru că fără ei această zi (urâtă și neprietenoasă pe afară) nu ar fi fost la fel de frumoasă și plină de semnificații. Așa cum am promis în articolele de promovare, postate pe blog în ultimele săptămâni, azi am pus sub lupă încrederea în sine pentru a o studia din două perspective esențiale: fundația – construirea ei și stimulii de motivare.

Concret azi am învățat împreună să punem lubrefiant de calitate în mecanismul fin al încrederii de sine. Am descoperit sau am înțeles mai bine faptul că DA, putem face chiar noi destule lucruri pentru a ne consolida încrederea. Iată câteva dintre ele : a fi mai atent la sine, a ști cine ești și ce vrei să realizezi, a face acțiuni în concordanță cu țelul dorit, a te înțelege cum ești alcătuit, cum funcționezi, de ce te blochezi uneori, că asta e până la urmă ok atâta timp cât nu rămâi ancorat în blocaj, care sunt pilonii rezistenței tale și care este zona cea mai vulnerabilă, a te folosi inteligent și eficient de resursele tale personale – calitățile pe care le ai, a te pune în valoare și a deveni un om mai bun prin asta…

În final am înțeles că suntem întregi și că avem aripi. Și pentru că vă doresc să nu uitați acest lucru, pe diplomele acordate în această zi specială, stă scris un adevăr : POȚI și ȘTII SĂ ZBORI! Așa ceva se poate face doar cu încredere în forțele proprii. Păi atunci zburați, dragii mei!

 

Standard

6 gânduri despre „Poți și știi să zbori!

    • Nicoleta Doina Radu zice:

      Mulțumesc Dana, le-am spus la curs de ce am pus numele diplomei Poți si știi să zbori, si ca tu mi-ai spus aceste vorbe. Ai primit aplauze!

Scrie un comentariu