Dezvoltare personală

Pregătiri speciale pentru Anul Nou

sigla-RT.pngawakening

Pregătirile febrile de petrecere sunt în toi, ca să fie trecerea pe puntea dintre ani însoţită cu bucurie şi cu o stare de bine, mâine seară. Doamnele şi domnişoarele se agită pe la bucătărie şi musai pe la coafor ( nu neapărat în această ordine) iar domnii au treabă pe la piaţă, pe la spălătorie cu maşina, prin magazine cu lista pregătită de acasă şi poate chiar cu aspiratorul prin casă (hihi). Îmi imaginez toate familiile şi întregul oraş ca pe un mare furnicar, în care fiecare furnică are treaba ei, ştie ce şi cât să facă azi şi mâine, pentru ca Anul Nou să fie întâmpinat cu belşug. Chestia asta se repetă aproape la fel în fiecare an, la final de decembrie, când puţin obosiţi după mesele supradimensionate de Crăciun, ne agităm pe ultima sută de metri să pregătim şi Revelionul.

E frumos şi e normal să facem toate aceste pregătiri, fără de care nu ne este bine. Cred că ştiţi cum e atunci când nu poţi face Crăciunul şi revelionul româneşte, pentru că fie nu avem ce ne trebuie, financiar sau sufleteşte, fie suntem plecaţi departe, pe alte meleaguri unde lumea nu ştie cât e de frumos Crăciunul nostru. De aici şi nevoia de a gusta din plin sărbătorile de iarnă care aduc atâta tihnă sufletească şi putere pentru anul nou care vine, vine, vine…

Dincolo de iureşul pregătirilor, de frenezia sărbătorilor care e ca o frişcă delicioasă pe un blat gustos de tort, e minunat să găseşti un sprijin pentru a începe totul de la capăt. Un alt capăt, un alt an, din nou ianuarie, februarie, martie…, dorinţe, vise, realizări dar şi eşecuri. Unde putem găsi acest ajutor? Cine ni-l poate oferi pentru toată viaţa şi necondiţionat?

Voi înşivă sunteţi răspunsul la aceste întrebări. Sprijinul cel mai ferm posibil pe care îl puteţi găsi vreodată e chiar la voi, în voi. Sinele vostru merge peste tot împreună cu voi, face absolut aceleaşi lucruri, vede şi simte aproape la fel ca şi voi, iar atunci când nu, e semn că ceva nu merge bine. Tot el vă ajută să reparaţi lucrurile. Pur şi simplu este cel mai de preţ prieten, aliat, tovarăş de drum lung, camarad pe viaţă. Aveţi grijă de voi, pregătiţi-vă din nou de drum, de data aceasta daţi-i lui, sinelui, puterea şi misiunea de a vă duce pe tot parcursul lui 2014 de la bine la excelent, şi munciţi împreună cu el pentru asta. Pe lângă toate celelalte pregătiri de sărbătoare, faceţi şi aceste pregătiri speciale de Anul Nou!

Vă doresc ca în 2014 să vă cunoaşteţi mai bine, să vă preţuiţi mai mult sinele, să vi-l faceţi cel mai de preţ aliat, dacă nu este deja. Asta va aduce pentru totdeauna sentimentul de siguranţă şi echilibru, de încredere că sunteţi în fiecare clipă la locul potrivit, la momentul potrivit, în armonie cu ceea ce sunteţi ca om pe dinăuntru. Pentru mine aşa s-a întâmplat! Vă doresc pentru 2014 să trăiţi o viaţă plină de sensuri, de valoare, fiind un om extraordinar pentru cei dragi şi de nădejde pentru ceilalţi. Celor care deja ştiu si fac aceste lucruri le doresc multe realizări iar celor care au nevoie de sprijin le ofer colaborarea şi expertiza mea de coach, pentru a se transforma în versiunea lor cea mai bună.

Cu drag vă spun LA MULŢI ANI tuturor!

Standard

Scrie un comentariu