Evenimente

Cafea cu pitch

Cafeaua oficială din această dimineaţă am băut-o la Yoobi, sporovaind într-o companie agreabilă,  aşteptând curioasă să înceapă primul eveniment Open Connect la Galaţi. Iniţiativa de preluare a conceptului Open Connect Bucureşti, eveniment si grup organizat şi promovat de Dragoş Rouă, aparţine Nicoletei Nistor care împreună cu Radu Turcescu (SmartPR), Marian Gradea, Gabriel Ursan, Georgiana Vânău şi Gabriela Chiriac au compus cu mult entuziasm o echipă organizatorică autohtonă.

Ca expert de comunicare şi coach, cel mai mult m-a atras la această manifestare ideea de pitch sau discurs de 1 minut cronometrat. Am vrut să văd câte lucruri se pot spune şi cu ce îndemânare, pe ce subiect, cu ce impact la ascultători, cu ce tip de feed-back de la organizatori dar şi din sală, doar într-un singur minut. Vă daţi seama ce material de studiu pe limbaj non-verbal am avut cu această ocazie.

Am văzut şi mi-a placut faptul că există interes pentru comunicare de calitate, pentru formarea şi dezvoltarea unei comunităţi antrepenoriale care să aibă acces la instrumente moderne şi rapide de informare, pentru facilitarea unui real schimb de experienţă şi poate construirea unor parteneriate viitoare, de succes pentru gălăţeni. E un demers de care cred că oraşul nostru are nevoie şi pe care îl sprijin cu drag.

Pe lângă apluzele acordate în direct, îi felicit şi cu acest prilej pe cei care au deschis seria de pitch-uri gălăţene, mă refer aici la vorbitori Radu Turcescu, Iulian Luca, Zenaida Costea, Cristian Bute dar şi la gazda şi organizatori.

Ne vedem la următorul evenimet Open Connect Galaţi!

Standard

Scrie un comentariu