Evenimente, General, Imagini

Primul team building Points of You din Galați

Am susținut primul team building Points of You din Galați!  Am lucrat cu echipa Alliantz Țiriac Asigurări, un grup dinamic care se află în proces de dezvoltare, de omogenizare, de integrare a colegilor nou veniți, de redescoperire a valorilor , de armonizare și motivare continuă. Ca orice echipă care este condusă profesionist, se află într-o perpetuă transformare și antrenare, pentru a face performanță!

Cum a fost?

Priviți fotografiile și veți capta atmosfera de acolo. Greu pentru mine ca om de comunicare să mă abțin de la a remarca (iar și iar) cât de multe spune limbajul trupului (comunicarea non verbală). Urmăriți reacțiile de început și liniștea aparentă de după alegerea cardurilor. Tulburarea de abia atunci a început, când au apărut la fiecare dintre noi, Points of You  cu efect în cascadă.

Neașteptat dar precis

The Coaching Game și Punctum au fost ajutoarele mele profesioniste. Plus implicarea activă a echipei cu care am lucrat. Plus locul frumos – restaurantul Monarch unde am fost răsfățati de lumina soarelui. Plus primăvara care stimulează toate energiile vieții. Mulțumesc tuturor pentru o lucrare frumoasă, făcută bine împreună!

Hei, cum e azi, după?! Ce ecou reverberează la (în) voi?

 

Standard

Scrie un comentariu