Evenimente, General

Provocare pentru bloggeri

imagesDin categoria „Hai să facem şi ceva concret pe lângă activitatea virtuală” îmi doresc ca BGG să continue să promoveze oameni şi valori. Comunitatea bloggerilor gălăţeni şi brăileni, care se adună din când în când şi din ce în ce mai cu folos, sub numele deja cunoscut de Blog Gathering Galaţi (BGG) a organizat anul trecut pe lângă BGG 2, 3 şi 4 şi o lansare de volum de poezie. Laura Negoi a fost sufletul acelui eveniment, care s-a derulat la Paris Cafe, pe terasa decorată de toamnă cu frunze arămii şi de oameni cu lumânări. Protagonistul a fost poetul Claudiu Komartin cu cartea sa de poezii – Cobalt. Detalii despre seara aceea puteţi găsi în articolul meu Porţia de magie.

 Vă propun să repetăm experienţa, de data aceasta cu proză Iuliana Costiuc Seidl – Scara lui Iacov si Sticla lui Klein. Aşa încât haideţi să alegem o zi de vară şi un loc frumos, poate chiar în natură (gen pic-nic, sau pe apă, sau în turnul de tv, de ce nu?) unde să intrăm împreună în atmosfera cărţiilor Iulianei. Concret aş vrea să ştiu cu cine voi face echipă, care sunt ideile voastre de concretizare a evenimentului.

Mie una mi-ar plăcea ceva mai puţin formal, un eveniment viu şi nu unul amorţit în „costum la 4 ace” cu fraze politicoase şi corecte d.p.d.v. diplomatic. L-am putea conecta cu o expoziţie de desen sau de artă fotografică, e loc pentru orice. De aceea şi apelez la creativitatea din comunitatea bloggerilor, unde ideile şi efervescenţa tinereţii abundă. Va fi nevoie de sponsorizare pentru o noapte de cazare pentru Iuliana dar şi pentru locul de desfăşurare a evenimentului. În plus va fi necesară şi o promovare adecvată a acţiunii în sine dar mai ales a sponsorilor. Ştiţi cam cum stă treaba, că nu e prima acţiune de acest gen.

Datele mele de contact sunt aici intraţi cu un simplu click iar în 2 minute îmi spuneţi opinia/propunerea voastră. Sau şi mai rapid, puneţi un comentariu la acest articol.

Standard

6 gânduri despre „Provocare pentru bloggeri

  1. Laura Negoi e sefa pe astfel de evenimente, dar eu cred ca va fi incantata 🙂 In plus, Iulia Kelt poate realiza o expozitie foto in completarea evenimentului. Daca se materializeaza un comunicat de presa, eu si Georgiana ne vom asigura ca ajunge pe la multe „urechi” astfel incat un potential sponsor sa ne ofere o noapte de cazare.

    I`m in cu tot ce aveti nevoie!

  2. I’m in too. Hai sa facem o lista cu locatii potrivite pentru acesta lansare. De Doors Bistro din Parcul Eminescu ce parere aveti? Este cel mai aproape de natura pe care-l cunosc. Cat despre cazare, mai intai sa stabilim o data exacta.

  3. Nicoleta Doina Radu zice:

    Deja vad locul populat cu oameni si fotografii…Super idee, multumesc Georgiana. O sa o intreb pe Iuliana care ar fi o zi potrivita pentru ea, oricum probabil ca intr-un week end.Va tin la curent.

Scrie un comentariu