General

România în imagini și gânduri

Ieri seară am văzut pe facebook câteva imagini puse de Romeo Tudorache, cel care mi-a dăruit o parte din munca sa, adică ceea ce a devenit sigla mea pentru articolele de dezvoltare personală. Mi-a plăcut atât de mult ce am văzut în acele fotografii încât m-am hotărât să dedic un articol pe blog, în categoria evenimente, pentru calendarul România în imagini și gânduri.

romania in imagini si ganduri

Romeo Tudorache a realizat design-ul acestui calendar, în cadrul unui proiect realizat de Asociația Noi Orizonturi – Familia. Judecând doar după ce am privit aici le adresez felicitări pentru idee și pentru realizare.

Cum tot vin sărbătorile și suntem în căutare de cadouri, cum tot a pornit timid pe facebook  o campanie de susținere a producătorilor autohtoni, m-am gândit să deschid cu această postare, o serie de articole prin care voi semnala produse românești care pot fi cumpărate și oferite ca daruri de sărbători.

Informații referitoare la comercializarea calendarului veți găsi aici iar date de contact aici.Eu le voi scrie un e-mail chiar azi, pentru că doresc să am și eu un exemplar din această lucrare de calitate, despre România în imagini și gânduri.

Standard

6 gânduri despre „România în imagini și gânduri

 1. Daniela Filip zice:

  Foarte frumos si sensibil calendarul. Sugestie, poate exista sau realiza si o versiune cu textele in limba engleza? Vrem sa promovam tara si altfel decat o fac sau mai bine zis nu o fac ambasadorii nostri.
  Felicitari Doina, poate aduci la vedere si lumanarile Danei Constantinescu. Asta din categoria daruri de Craciun.

  • Daa, ce idee grozavă Dana, mulţumesc mult. Eu le-am scris deja ca să aflu detaliile de comercializare şi voi reveni şi cu referirea la limba engleză. Te voi ţine la curent. Cât despre lucrările Danei Constantinescu e super idee, mâine discut cu Adi pentru a le cere acordul şi câteva imagini ca să fac un articol.

  • Nicoleta Doina Radu zice:

   Buna ziua, si mie mi-a placut in mod deosebit. Imi amintesc ca la momentul cand am scris articolul am si cerut informatii despre modalitatea de a comanda calendare in romana si in engleza si mi s-a spus ca era necesar sa ma duc in Bucuresti, la sediul asociatiei. Nu stiu daca acum e la fel dar va dau linkul lor http://www.noiorizonturifamilia.ro/ro/charity-shop/calendar cu speranta ca va fi util. Gasiti tot acolo pe site date de contact, e-mail, telefon. Cu bine, Nicoleta Doina

Scrie un comentariu