Dezvoltare personală

Ştii ce vrei de la tine în 2014?!

sigla-RT.pngAm început deja să mă gândesc serios ce vreau să realizez în anul care vine. Chiar dacă aveam gândurile oarecum coagulate în minte, am început să le aşez pe hârtie abia de vreo două zile. Pagina şi obiectivul, pagina şi obiectivul, scrise mare şi sus ca un titlu. Restul hârtiei lăsată albă.  Mă uit mereu la ce am scris şi simt nevoia să mai adaug, să detaliez, să fiu din ce în ce mai specifică în creionarea planurilor mele. Cu cât mă uit mai des, cu atât prind contur mai multe idei, pe care le scriu iute sub titlul respectiv, pe pagina unde le este locul. Am pornit de la ceea ce aş vrea să ştiu că am realizat, anul viitor pe vremea asta. Şi am cuantificat totul în porţii lunare, prin împărţirea la 12, apoi în porţii săptămânale, zilnice chiar, ca să ştiu exact de pe acuma, ce am de muncit şi de realizat în fiecare zi.

Am dat înapoi cele 5 pagini pe care am scris toate dorinţele mele pentru 2014 şi le-am privit din perspectiva asta, ce şi cât am de realizat zilnic, săptămânal şi lunar, astfel încât la momentul 29 decembrie 2014 să pot privi cu mândrie înapoi, la visele de pe frigider, fără să fi uitat ceva nerealizat. Am înţeles că ceea ce îmi doresc se poate realiza, nu va fi simplu dar nici imposibil. M-a cuprins un sentiment de bine şi de credinţă în puterile mele, pe care le-am văzut şi în 2013 crescând şi înflorind. Ceea ce am citit, am scris, am înţeles că sunt chiar dorinţele mele, pe care vreau şi pot să le îndeplinesc. Pentru asta voi munci cu determinare şi cu mare drag!

Ştiu ce vreau de la mine în anul care vine, văd deja lucruri şi realizări frumoase, pentru care voi munci în fiecare zi cu putere, cu plăcere, la urma urmei o voi face pentru mine şi cei dragi. Printre care sunteţi şi voi, ştiţi asta!

Ştii ce vrei să realizezi în 2014? Dacă da, pune pe hârtie şi gândeşte în fiecare zi la cele scrise, până când ţi se vor imprima în suflet şi astfel tot ce vei face după aceea te va conduce către îndeplinire. Dar dacă încă nu ştii, n-ai început încă să te gândeşti sau nu ştii cum să vrei de la tine ceva pentru viitor, hai să lucrăm împeună! Există o cale pentru a-ţi descoperi obiectivele şi a ţi le împlini. Sunt coach şi pot să fac pentru tine, împreună cu tine ca dorinţele tale să devină realitate în 2014!

Standard

4 gânduri despre „Ştii ce vrei de la tine în 2014?!

  1. GROSU AURELIA zice:

    Eu imi doresc sa scriu a doua carte,dar…voi lasa sa curga inspiratia divina prin mine..stiu ca voi primi indrumare asa cum am primit pana acum..am un stil altfel,insa imi doresc doar sa ating inimile oamenilor ,simplu,din practica mea! Te pup,iti doresc un an fericit!

  2. Inimile oamenilor le atingi deja, Aurelia. Continuă şi 2014 va fi un an mai bun decât 2013! Tocmai am găsit o remarcă plină de miez despre fericire care spune aşa : Nu există o cale spre fericire, fericirea este calea!
    La Mulţi Ani!

Scrie un comentariu