Coaching, Evenimente

Udă florile pe partea ta de potecă!

atelier 4Aseară am dus la îndeplinire cu succes şi cu ajutorul a 20 de participanţi inimoşi încă o porţie de coaching, în care am luat în colimator autosabotarea. Am avut al patrulea atelier şi v-am revăzut cu mare plăcere pe mulţi dintre voi dar am întâlnit şi oameni noi.

Ce-am făcut acolo? Ne-am spus problemele care ne afectează viaţa, fiecare aşa cum percepe pentru sine. Mă refer la problemă dar şi la viaţă evident. Am făcut micro şedinţe de coaching în priză directă cu aproape toată lumea.

Prin urmare am de mulţumit celor de la Yoobi  pentru găzduire şi ambient, dar mai ales vouă celor care aţi venit, pentru că: vă interesează să aflaţi lucruri noi, pentru că doriţi să aduceţi ceva mai bun în vieţile voastre, pentru că vreţi să lucraţi cu voi înşivă ca să vă eliberaţi de stress, de perfecţionism, de tendinţa de a exagera, de a cicăli, de a enerva, de a amâna, de a fi prea posesivi, de a fi tipicari, de a fi timizi, de a fi în control, de a vă pierde în detalii, de a fi încăpăţânaţi,  şi câte şi mai câte altele…

Cu ajutorul meu şi prin coaching aţi făcut aseară poate primul pas, acela de a fi conştientizat, fiecare pentru sine, cel puţin un tip de gând sau de comportament sau de acţiune pe care le manifestaţi în propriul vostru dezavantaj. Tot aseară aţi găsit şi câteva soluţii sau măcar le-aţi întrezărit. Este important să continuaţi.

Prin coaching se caută alternative, se găsesc soluţii, se pun în aplicare şi se obţin rezultate trainice. Lăsaţi-mi un comentariu la acest articol, aceia dintre voi care aveţi nevoie şi doriţi să lucrăm. Sunt coach şi vă voi sprijini în demersul vostru de a vă transforma în versiunea voastră cea mai bună!

Vă spuneam aseară că oamenii nu au defecte, au doar calităţi pe care uneori le manifestă în exces. Cu atenţia trezită acum, folosiţi-vă calităţile şi udaţi florile de pe partea voastră de potecă!

Standard

3 gânduri despre „Udă florile pe partea ta de potecă!

  1. Grosu Aurelia zice:

    Acumam inteles valoarea vasului spart,acum am inteles cine am fost si ce am facut in timp ce pierdeam apa pe drumul vietii mele si cred ca m.a atins cel mai mult povestea vasului crapat..m.am regasit in ea,dar am inteles ca totul poate fi o lectie,ca mereu avem ceva de invatat,ca din imperfectiuni..putem scoate valori,daca lucram zi de zi cu noi..Multumesc si va doresc succes maxim!

  2. Vorbele dumneavoastra de azi şi de ieri sunt copleşitoare şi prea puţin le merit. La urma urmei dumneavoastră aţi deschis ochii pe dinăuntru, ceea ce e mare lucru. Vă îmbrăţişez şi mă simt onorată că v-am cunoscut!

Scrie un comentariu