Coaching, Evenimente

Valori şi obiective

inimi-albastre1.pngPrima porţie de coaching din 2014 o dedic unei tematici largi: valori şi obiective. În opinia mea este momentul să fructificăm tot ce am lucrat la atelierele anterioare, ca ajutor pentru proiectarea (sau ajustarea proiectului) anului 2014. Ca urmare a întâlnirilor precedente ştim mai multe despre comunicare şi limbajul non-verbal, cât de important este şi de ce e bine să-l stăpânim; lucrăm cu mai mult succes la capitolul încredere în forţele proprii şi ţinem sub control acţiunile şi gândurile cu efect de autosabotare. Cu alte cuvinte ştim mai multe despre noi înşine. A venit timpul să ne cunoaştem valorile personale şi să le punem la treabă, în folosul personal.

Marţi  21 ianuarie, între orele 18,00 -20,00 la Yoobi, vom răspunde împreună la următoarele întrebări: Ce reprezintă valorile, principiile de viaţă, credinţele personale şi la ce ne servesc? Cum se manifestă setul personal de valori, în concordanţă sau în contradictoriu cu felul în care trăim? Ce sunt obiectivele, cum se stabilesc şi ce legătură au cu ceea ce ştim despre noi? 

Ceea ce vom face împreună ca exerciţiu, la atelier, veţi putea ulterior continua, adapta, dezvolta, pe structura voastră interioară. Aşa veţi scoate la iveală tot ce e mai bun în voi, apoi veţi proiecta anul 2014, aşa cum vă doriţi!

 

 

Standard

2 gânduri despre „Valori şi obiective

Scrie un comentariu