Coaching, Evenimente

Why harm yourself?!

atelier 4Miercuri 27 noiembrie 2013 între orele 18.00-20.00 vă invit la Yoobi pentru o Porție de Coaching. Vom vorbi despre gândurile negative pe care le avem, acțiunile la care ne conduc, efectele lor asupra vieții noastre. Voi aborda tematica autosabotării din perspectiva coaching-ului, adică vom pleca de la realitatea din prezent, vom descrie ce simțim, ce facem, ca să înțelegem ce opțiuni de rezolvare există. După care la final tragem linie și stabilim de comun acord măcar trei pași concreți de schimbare. Vă spun de pe acum că vă voi provoca la discuții, pentru că deși multe lucruri ni se potrivesc tuturor, multe alte lucruri ne diferențiază.

Ce loc mai sigur și mai eficient de a le discuta deschis, vă puteți imagina, altul decât spațiul de coaching?  Argumentele mele forte sunt instrumentele pe care le folosesc la Porția de Coaching : deschiderea, încrederea, abordarea pozitivă, încurajarea exprimării, stimularea schimbării, sprijinirea efortului de transformare, recunoașterea victoriei, consolidarea rezultatelor.  La Porția de Coaching învățăm să lăsăm deoparte critica, suspiciunea, negativismul, teama de a ne exprima opiniile, complacerea în compromis, frica de schimbare, capitularea în fața unui posibil eșec, autosabotarea. De ce să ne facem rău singuri?!

Vă invit cu drag la atelierul nr.4 al Porției de Coaching  pentru a găsi împreună cât mai multe argumente și soluții contra propriilor noastre gânduri, acțiuni, atitudini care ne fac rău.

Participarea este gratuită, dar este condiționată de bună dispoziție și energie, așa că luați-le cu voi!

Standard

5 gânduri despre „Why harm yourself?!

  1. Nu ştiu de ce am lipsit la două dintre porţii, dar la a treia a fost chiar fain! Recomand seminarul oricărei persoane care se regăseşte în tema propusă, care are ceva de împărtăşit sau care are curiozitatea să afle ce este coachingul.

    • Ana, îți mulțumesc pentru aprecieri. De primele două porții s-a știut mai puțin, e adevărat. Asta a fost pentru că mi-am făcut o promovare mai puțin atentă, lucru care s-a schimbat între timp. Te aștept cu drag să ne revedem și să facem să se întâmple lucruri bune pentru noi!

  2. Grosu Aurelia zice:

    E normal ca Sara sa fie pe primul loc,voi avea ocazia sa o cunosc fata in fata,de mult imi doresc acest lucru si ii urmaresc evolutia,este un privilegiu sa descopar lumea coachingului galatean,am beneficiat de sedinte de coaching timp de 11 luni,constant..care m.a adus astazi unde nu m.am gandit nicicand si stiu ca drumul merge inainte,de aceea astept cu mare drag aceasta oportunitate care ma duce sigur spre realizarea marelui meu vis!

Scrie un comentariu